Første danske Star Trek filmfestival

Kategori Festivaler af - september 20, 2022
Første danske Star Trek filmfestival

Hovedstadens nye og topmoderne FORMAT Biograf viser klassiske Star Trek science fiction-film i nyrestaureret digital kvalitet på det store lærred i stjerne spækket heldagsprogram.

Mangler du noget at tage dig til i weekenden, og er du fan af Star Trek, så har FORMAT Biograf i Ballerup det ultimative tilbud til dig.

Lørdag den 24. september kan biografen i samarbejde med Moovy.dk byde velkommen til en filmaften i Enterprises navn. De tre mest populære Star Trek film bliver vist i eksklusive, nyrestaurerede 4K versioner, blandt den første biogravisning af Star Trek: The Motion Picture i Director’s cut udgaven. Skulle det ikke være nok, så kan du være helt rolig, for som den første Start Trek filmfestival Danmark, så stopper begivenhederne selvfølgelig heller ikke her.

Der vil også blive vist de bedste afsnit fra Star Trek: The Next Generation, en filmquiz for de mest inkarnerede trekkies, og flere overraskelser, der vil blive afsløret i løbet af aftenen.

Der er masser af spændende attraktioner, og skulle science-fiction universet ikke være nok, så kan FORMAT Biograf bryste sig af 4K laserprojektorer, Dolby Atmos lyd og lænestole, der kan skubbes tilbage, i alle sale.

Filmfestivalen foregår i FORMAT Biograf, og billetterne kan bestilles her.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.