Bling (DVD)

Kategori Hjemmevideo af - juni 12, 2016
Bling (DVD)

Bling er historien om mekanikeren Sam, der arbejder i forlystelsesparken ”RoboWorld”, hvor han også bor. Her bruger han det meste af sin tid på at fantasere om sin store barndomsforelske, Søs, der i modsætning til ham er blevet en succesfuld TV-vært.

Sam føler sig derfor ikke værdig til hendes kærlighed, og beslutter sig for at købe en dyr vielsesring til hende (deraf navnet ”bling”).

Alt imens dukker superskurken Oscar op, der selvfølgelig også har en ring, som kan kontrollere en altødelæggende kæmperobot, som han vil give til sin udkårende – selvom hun ikke selv er klar over det.


Bling1

© Scanbox

Bare dårlig.
Normalt ville jeg på nuværende tidspunkt gå igennem de gode (og mindre gode) dele af filmen, og med et analytisk blev forsøge at belyse filmens enkelte dele, så du som læser kan tage min holdning til efterretning og afgøre om det er noget for dig – men det orker jeg ikke denne gang.

For Bling er ganske enkelt et kongeeksempel på alt, hvad der kan gøres forkert i en animationsfilm. Den er uden nogen form for substans, historien vandrer hvileløst rundt mellem en lang række ulideligt skingre karakterer, filmen er farverig, men ikke synderligt godt animeret, og så er der endda blevet plads til lidt stuntcasting i form at bl.a. James Woods som en meget ond robot. Alt, hvad man på nogen måde kan klandre en moderne mainstream animationsfilm for er tilstede her, og meget mere er der som sådan ikke at sige. Det er bare en film, der er fuldstændig ringe, og som ingen bør udsætte deres børn for.

Bling (DVD)
1 / 6  
Film
Ekstra materiale
  • Release Date: 6/9/2016
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.