SamSam

Kategori Biografen af - juni 11, 2020
SamSam

I filmen SamSam bliver vi smidt ind i et univers, fuld at komiske superhelte. Alle i denne mystiske galakse har superkræfter, dog lige med undtagelse af den unge SamSam, der stadig ikke har fundet sin særlige evner endnu. Han opfylder ellers alle andre krav for at være en vaskeægte helt, med et hjerte af guld, en talende teddy som sit sidekick og ikke mindst sin helt egen flyvende tallerken, så han kan udforske det ydre rum.

I filmen møder SamSam den nye seje pige Mega, der påstår, at hun kan hjælpe ham med at opdage sin superkræfter, men det hele virker for godt til at være sandt.

SamSam er baseret på en franske tv-serie, der var henvendt de helt små – og det kan både mærkes og ses i alle aspekter af filmen. Det er ikke bare det farverige univers, eller de unge karakterer, som tydeligvis er skabt for at de unge kan identificere sig med dem, men også den virkelig korte spilletid og helt vildt banale historie. Fortællingen er bundet op en klar morale om at acceptere hinanden som vi her, men der bliver aldrig gjort noget med dette setup, som ikke kunne have været fortalt i løbet af et 10 minutters afsnit på TV2 en tidlig lørdag morgen. Det er dog en pæn og flot animeret film.

Det er ikke så meget andet i biografen lige for tiden, så vil man virkelig gerne ind og se noget med sine små børn, findes der langt værre film, men en decideret god og tankevækkende familiefilm bliver det aldrig.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.