TIFF18: Driven

Kategori Biografen, TIFF af - september 14, 2018
TIFF18: Driven

Nick Hamm giver endnu en gang sin humoristiske og underholdende vinkel på en utrolig historie fra det virkelige liv. Denne gang handler det om det ufattelige møde mellem en FBI-stikker og John Delorean, manden bag alles yndlingstidsrejsendebil, der hurtigt udviklede sig til et absurd narkokomplot.

Hovedkarakteren i filmen er Deloreans nabo, spillet af Jason Sudeikis, og ikke Delorean selv. Med en komiker i den bærende rolle, kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at Hamm har prøvet af finde det morsomme i alle situationerne, selvom det ikke umiddelbart på papiret er nogen synderlig morsom historie.

Han slipper dog af sted med at lave en sjov, om end lidt tandløs, film, fuld af farverige lokaliteter og skæve karakterer. Det er sjovt så længe det var, og fungerer også bedst i en sal fuld af mennesker, som gerne vil afstresse lidt, men noget stof til eftertanke efterlader den ikke.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.