TIFF18: Giant Little Ones

Kategori Biografen, TIFF af - september 14, 2018
TIFF18: Giant Little Ones

Endnu en coming-of-age-film, der er meget moderne i sin skildring af, hvordan opblomstringen af unges seksualitet udfolder sig i dag. I modsætning til en anden film på festivalen, “Boy Erased”, så handler det ikke denne gang så meget om, at når folk er gode venner, så er det en lov, at de skal blive seksuelt tiltrukket af hinanden – uanset køn. Her er det hele lidt mere nuanceret.

De unge mennesker her er alle en smule forvirrede, og ved ikke helt, hvor de selv står endnu, mens de voksne kun har lidt mere styr på deres liv, grundet deres livserfaring. Det handler nemlig ikke så meget om at putte folk i kasser, eller om at chokere publikum med anstødelige scener, men i stedet om, at alle personer ville være bedre stillet med at være lidt mere empatiske.

De tre unge, bærende roller, bliver alle spillet fornemt og en smule tilbageholdende, dog uden aldrig rigtigt at imponere helt vildt. Kyle Maclachlan gør dog en god figur, som den homoseksuelle far, hvis seksuelle orientering kun løst har en påvirkning på hans personlighed.

Som helhed spiller filmen rigtig godt og er en af de få film på festivalen, der måske godt kunne have nydt godt af en lidt længere spilletid. Der ikke noget, som får mig helt op at ringe, men der er heller ikke noget, som er decideret dårligt. Så det ender som en solid film om troværdige unge mennesker.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.