TIFF19: Hope Gap

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 12, 2019
TIFF19: Hope Gap

Et fint lille køkkenvaskdrama, med adskillige scener, der faktisk udspiller sig foran vasken, der bliver gjort godt af de fremragende skuespillere.

Annette Bening er virkelig en gudbenådet skuespiller, som denne gang spiller alle de værste sider af din mor. Hun er ikke et modbydeligt eller forenklet hollywoodmonster, men rummer blot alle de mest forkastelige aspekter, man kan forestille sig hos en ganske almindelig mor eller hustru.

Bill Nighy er heller ikke at forkaste. Han leverer sin mest ømtålelige præstation i mange år og tyer ikke en gang til sin vanlige komiske charme, for at vinde publikums sympati. Den tredje spiller i dette kammerspil er deres søn, spillet af Josh O’Connor. O’Connor rummer også en overraskende dybde, milevidt fra hans komiske ydre i “The Durrells”, som en moderne, indadvendt knudemand, der også har sit at tumle med, mens han er fanget mellem sine forældre.

Vil man gerne se en film med disse tre mennesker, der hovedsageligt består af variationer af de samme to skænderier, krydret med flotte landskabsbilleder, skal man nok blive tilfredsstillet. For denne familie er måske i virkeligheden lidt for almindelig. Der er en genkendelig sædvane ved deres liv, som vil vække genklang hos de fleste. Spørgsmålet er så bare, om du har lyst til at se en film, hvor dramaet udspringer af et helt almindeligt middelklasseliv?

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.