Zoolander 2

Kategori Biografen af - februar 11, 2016
Zoolander 2

En film, der indfrier alle forventninger, og det er mere end nok.

4stars

Efter en happy ending på Zoolander 1 starter Zoolander 2 ud med en ikke så happy beginning.

Derek Zoolander, verdens bedste mandelige fotomodel, er gået under jorden efter at have været involveret i flere store skandaler. Han er stadig moderigtig, men føler at han har mistet det, der gjorde ham til den kæmpe, inden for den mandelige modelverden, han var. Men Derek Zoolander har mistet mere end bare sit famøse udtryk, og han vil gå langt for at få det tilbage, som han har mistet.

Alt imens Zoolander lever et ensomt liv i Jerseys nordligste bjerge, lever den langhårede lækre Hansel et mere kollektivistisk liv i Malibus ukendte vilde ørken. Her går hans tid med udfordrende yoga positioner og kærlighedsforhold. De to x-top fotomodeller bliver hurtigt hovedpersonerne i et opgør med fortidens mørkekræfter, som truer fremtiden for verdens popstjerner og meget mere!

Roen varer ikke ved.
Zoolander 2 er en film der leverer hvad der forventes af den, hverken mere eller mindre. Den er sjov, for det meste, og på den platte måde man forventer. Den gør tykt grin med sig selv, modeverdenen og hele den Vestlige popkultur, men hele tiden med komikken intakt.

Ben Stiller, Will Ferrell og Owen Wilson gør det, som altid, virkelig godt i kiksede overkarikerede roller, der får tilskueren til at trække på smile båndet og flere gange klaske låret af grin.

Historien er ikke noget specielt at skrive hjem om, men det behøves den heller ikke at være. Det, der bærer filmen er de dygtige komediefilmsskuespillere, som er med. Værd at fremhæve er den altid hylende morsomme Will Ferrell, og Ben Stiller, der er sjov, selv når han trutter med munden. Det er også personligt et kæmpe plus, at man ser Justin Bieber bliver pløkket ned med et automatvåben.

  • Release Date: 2/11/2016
Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.