A Bad Moms Christmas

Kategori Biografen af - november 09, 2017
A Bad Moms Christmas

Meget af kanten er forsvundet i denne efterfølger

Med A Bad Moms Christmas, vender de tre mødre, Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) og Carla (Katheryn Hahn) tilbage til biograflærred. Denne gang er det ikke i et forsøg på at slippe tøjerne løs, men i stedet for at holde styr på deres familier midt i juleræset og skabe den helt perfekte jul. Galt skal det dog gå, så selvfølgelig dukker deres mødre op for at fejre julen sammen med dem og børnebørnene – hvilket unægtelig fører til sammenstød mellem den ældre og yngre generation.

Julefreden er truet
Lige så længe som filmmediet har eksisteret, har der været lavet julefilm. De fleste af dem er dog på ingen måde gode, og desværre smitter genren også af på efterfølgeren her.

Væk er den frække attitude, der meget knebent fik hævet den forrige film op over de temmelig vulgære og platte jokes. For der skal ikke herske nogen tvivl om, at efterfølgeren er langt mere efter bogen, med voice-over, morale og hele molevitten. De nye mødre tilfører dog lidt klasse til begivenhederne. Særligt Christine Baranski som Amys mor spiller rollen fuldstændig straight, og skærer ikke på noget tidspunkt grimasser for billige grin.

Ellers er der desværre ikke så meget at grine af. Jeg tror ærligt talt kun, at jeg grinte en enkelt gang, og det var i forbindelse med en underligt romantisk voksbehandling, der bliver kørt så langt ud, at det faktisk fungerer. Alt er simpelthen for velpoleret, og pænt. Selvom de fleste jokes er temmelig gemene, så ser alle kvinderne hele tiden godt ud, og håret er perfekt sat op.

A Bad Moms Christmas, lever slet ikke op til etteren, også selvom det ikke er nogen særlig høj standard. Den fandenivoldskhed, der udgjorde charmen i den første ombæringen er næsten fuldstændig forsvundet, og i stedet erstattet af en meget moraliserende julestemning med letkøbte løsninger. De tre mødre er dog stadig søde på hver deres måde, selvom Katheryn Hahn trods alt lige skiller sig lidt mere ud. Som et filmisk værk ryger den derfor hurtigt i glemmebogen. Hvis jeg dog skal slutte med en positiv bemærkning, så er det, at filmen nok skal fungere som en del af en tøseaften – måske.

  • Release Date: 11/9/2017
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.