Ant-Man

Kategori Biografen af - juli 22, 2015
Ant-Man

Ant-Man er måske den mindste superhelt, men han er på lige fod med Marvels andre helte.

4stars

Marvels sidste nye skrig inden for filmverdenen har den noget kiksede titel – Ant-Man, men lad jer ikke skræmme af dette mærkværdige navn, for Ant-Man er en mindst lige så slagkraftig helt, som Marvels andre verdensreddende helte.

Filmen omhandler en eks kriminel Scott Lang, der spilles af Paul Rudd, og hans vej ud af kriminaliteten. Denne vej er desværre svær, for som filmen viser, vil ikke engang en is-forretning have en eks-kriminel ansat. Lang har dog et godt hjerte, og derfor bliver han rekrutteret til en mission, der kan redde verden, og gøre hans datter stolt i forbifarten.

Ideen om Ant-Man fungerer faktisk rigtig godt, og det er sjovt at følge vores hovedperson i hans kamp for at blive dygtigere og hundrede procent fortrolig med sit nye “erhverv” som superhelt og ”Good-guy”.

Filmen emmer også af superhelte film på klassisk Marvel maner, hvilket vil sige masser af humoristisk action, men også tydelig inspiration fra politi/røverfilm med typiske sjove, men noget ensidige karakterer. Og det er netop karaktererne som adskiller denne Marvel film fra alle de andre.

Almindelige mennesker
Det er ikke en sexet gud med en flyvende hammer, eller en rig skørtejæger, der er vores helte, men det er derimod en flok meget forståelige og almindelige mennesker, og det er altid rart, at der også er plads til dem på det store lærred.

Men som alle de andre Marvel film, lægger også Ant-Man især vægt på special-effects og sjove, men forudsigelige, vittigheder, hvor der dog også er plads til et par indforståede kommentarer rettet mod The Avengers, for at minde os om, at Marvel har et filmunivers. Det er sjovt i starten, men det ender med at blive lige lovligt monotont i længden.

Ant-Man er en film, som skal ses og forstås, som det den er: en underholdningsfilm som ikke når ned i nogle dybere lag, men som heller ikke er lavet til det, og ud fra den præmis er filmen succesfuld.

Filmen får fire stjerner: en for historien, en for rimelig underholdning, og to for de storslåede visuelle effekter.

  • Release Date: 7/22/2015
Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.