Arrangementer i Øst for Paradis, uge 16

Kategori Pressemeddelelser af - april 12, 2016
Arrangementer i Øst for Paradis, uge 16

Mandag d. 18/4: Dokumentarvisning
Visning på dokumentaren ’Det Uopnåelige’, der handler om filminstruktør og billedkunstner Carina Randløv, der fulgte Knud Pedersen fra 2013 og frem til hans død i 2014. Alle DOXBIO medlemmer får 20 % rabat til denne forestilling.
Tidspunkt: 18:30
Pris:
50 kr. – 20 % til alle DOXBIO medlemmer


Onsdag d. 20/4: Paradisets Engle præsenterer: Mine aftner i Paradis
Paradisets Engle byder velkommen til ’Mine Aftner i Paradis’.
Til denne anden omgang af ’Mine aftner i Paradis’ byder Øst for Paradis velkommen til Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge og tidligere musikchef på Roskilde Festival. Hun vil vise filmen ’Looking for Eric’, og efter filmen byder Paradisest Engle på et glas rødvin.
Tidspunkt:
19.00
Pris: 100 kr.


Torsdag d. 21. april: Daughter plus et fantastisk tilbud
Filmen ’Daughter’ har torsdag d. 21. april premiere i Øst for Paradis, derfor får publikum følgende tilbud hos vinbaren Pica Pica; Hvis man kommer med sin billet fra ’Daughter’ og 3 uger frem, får man; 2 gl. vin (rød og hvid) til 100 kr. Vælg mellem Trentham Chardonnay eller Cline Cellars Shiraz (Australien), hvor du sparer 35 %.
Inkl. snacks (ost, charcuterie & brød m. tapenade) 150 kr. – spar 40 %.
Gyldighed for tilbuddet er 3 uger efter premieren på Pica Pica, tirsdag til lørdag hele dagen og aftenen.
Tidspunkt: Fra torsdag d. 21. april og 3 uger frem


Torsdag d. 21/4: Formiddagspremiere på ’Blandt Mænd og Får’
Torsdag kan man komme til formiddagspremiere på ’Blandt Mænd og Får’ der er spækket med sort humor og islandske traditioner. Fra klokken 09.30 byder Øst for Paradis desuden på croissant og kaffe.
Tidspunkt: 10.00 – croissant og kaffe fra 09.30
Pris:
90 kr.


Torsdag d. 21/4: Valley of Love med vin. 
Øst for Paradis har premiere på den franske film ’Valley of Love’. Filmen har de store franske skuespillere Gérard Depardieu og Isabelle Huppert i hovedrollerne. Efter filmen følger Øst for Paradis op på den franske stemning og serverer derfor fransk rødvin.
Tidspunkt: 19.00
Pris:
110 kr.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.