Arrangementer i Øst for Paradis, uge 17

Kategori Pressemeddelelser af - april 19, 2016
Arrangementer i Øst for Paradis, uge 17

Onsdag d. 27/4: Øst for Paradis og Cinemateket præsenterer: DET GÆLDER DIN FRIHED
Øst for Paradis og Cinemateket åbner dørene til denne anden gang af CINEMATKET OG ØST FOR PARADIS PRÆSENTERER. Her hyldes de største filmperler, og denne gang viser Øst for Paradis og Cinemateket filmen DET GÆLDER DIN FRIHED, der er Theodor Christensens dokumentariske hovedværk og en både poetisk og polemisk beretning om Danmark under 2. Verdenskrig.
Tidspunkt:
kl. 18.30
Pris:
60 kr.

Onsdag d. 27/4: OPLÆSNING I PARADIS #31
Øst for Paradis og Litteratur på Scenen har fornøjelsen af at byde tre dygtige forfattere på scenen; Christina Hagen, Jonas Rolsted og Dy Plambeck til OPLÆSNING I PARADIS #31.
Tidspunkt: kl. 20.00
Pris: 50 kr.


Torsdag d. 28/4: Optakt til SPOT festival – Film om Amy Winehouse.
Torsdag d. 28. april varmes der op til Spot Festival 2016. Derfor har Øst for Paradis valgt at vise I TOLD YOU I WAS TROUBLE – Live in London, som er en fantastisk intim koncert optaget på The Jazz Cafe.
Tidspunkt: Torsdag d. 28. april
Pris: 90 kr.

Torsdag d. 28/4 – lørdag d. 30/4: PALÆSTINA FILMDAGE/
Fra torsdag d. 28. april til lørdag d. 30. april kan publikum opleve forrygende film med palæstinensisk islæt, når Øst for Paradis, Arabisk Dank KulturHus, Al Rabetah og Opgang2 Film inviterer til PALÆSTINA FILMDAGE.

Torsdag d. 28. april kl. 19.00 åbner filmdagene med filmen 300 NIGHTS, der handler om den unge skolelærer Layal og hendes mand Farid, som vil rejse til Canada med henblik på at starte et nyt liv. Men Layal anholdes uretfærdigt på vejen og idømmes 8 år i et israelsk kvindefængsel.


Fredag d. 29. april kl. 19 vises filmen THE IDOL, der fortæller den sande og gribende historie om Mohammed Assaf, der fra at være bryllups-sanger i en flygtningelejr i Gaza lykkes med i 2013 at vinde sangkonkurrencen Arab Idol, den arabiske verdens X Factor konkurrence.


Lørdag d. 30/4: Japanske kager til eftermiddagsvisning.
I Øst for Paradis er der premiere på den japanske film MÅNEN OVER KIRSEBÆRTRÆERNE. Filmen handler om manden Sentaro, der driver en lille bagerbutik, og serverer kager med sødt bønnefyld. Dertil har Øst for Paradis valgt at servere japanske kager.
Tidspunkt:
kl. 14.00
Pris:
100 kr.

Lørdag d. 30. april kl. 16.30, der præmiere på Søren Marcussens dokumentarfilm ER VI DER GUTTER? om en gruppe drenge, med palæstinensisk baggrund, der spiller fodbold i klubben ACFC i Gellerup. Holdet har vundet A-rækken, og for første gang nogensinde har ACFC nu et drengehold, U14, i Mesterrækken. Publikum følger drengene, holdet og træneren gennem to sæsoner
Tidspunkt:
Forskelligt
Pris: 55 kr. Heraf går 5 kr. til Det Palæstinensiske Skakforbund i Shatila Flygtningelejren ved Beirut.


Søndag d.1/5: SPOT I PARADIS
Søndag d. 1. maj sørger Øst for Paradis og SPOT FESTIVAL for et tagselvbord af kulturelle oplevelser, som gæsterne kan zappe rundt i på ugens allersidste dag. I salene kører der film med hver har sit tema, og i pauserne sørger SPOT FESTIVAL for musik, ligesom der er mulighed for at købe mad og kaffe i Øst for Paradis’ hyggelige gård.
Tidspunkt: kl. 11-18
Pris: Gratis for alle – også dem uden SPOT-armbånd.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.