Arrangementer i Øst for Paradis, uge 18

Kategori Pressemeddelelser af - april 28, 2016
Arrangementer i Øst for Paradis, uge 18

Fra tirsdag d. 3. maj til lørdag d. 7. maj: Copenhagen Fashion Film Festival i Øst for Paradis
Copenhagen Fashion Film Festival sætter fokus på film og mode, og viser både det historiske og det nutidige aspekt inden for modefilm igennem alt fra unikke stumfilm, ikoniske undergrundsfilm til helt nye modekortfilm.

Festivallen starter tirsdag d. 3. maj kl. 19 med dokumentaren ’Advanced Style’, der portrætterer selvstændige, stilfulde kvinder i alderen 62-95, som alle udfordrer traditionelle forestillinger om skønhed, aldring og den vestlige kulturs stigende besættelse af ungdom.

Torsdag d. 5 maj kl. 19 står den på satire, når ’Who are You, Polly Maggoo?’ indtager det store lærred. Filmen er fra 1966 og er instrueret af den anerkendte modefotograf William Klein.

Fredag d. 6. maj kl. 19 vises sci-fi 60ér pop art komedien ’The Tenth Victim’, der er er en vild menneskejagt gennem et tegneserie-Italien. Kostumerne i filmen, er som et modeshow af spektakulære og ekstremt moderne geometriske kjoler skabt af André Courreges.

Lørdag d. 7. maj rundes hele herligheden af med en helt særlig visning af stumfilmen ’Pandora’s Box’, der har den ikoniske Louise Brooks i hovedrollen. Musiker Tomas Barfod vil stå for at tilsætte musik til denne stumfilmsklassiker, der er fyldt med spektakulært tøj, intriger, jalousi og mord.
Tidspunkt: Fra d. 3. maj til d. 7. maj
Pris: Mellem 90 og 110 kroner


Torsdag d. 5/5: Markedets Lov m. oplæg og rødvin
Kom til premiere på Øst for Paradis’ egen film ’Markedets lov’, der handler om den arbejdsløse Thierry, der forsøger at få tilværelsen til at hænge sammen for familien. Thierry finder et arbejde, men glæden over et nyt job overskygges hurtigt af moralske implikationer og Thierry må beslutte om genoprettelsen af hans egen menneskelige værdighed, som følger med en fast indtægt, er prisen værd.
Inden filmen er der oplæg v/ Cecilie Eriksen fra Aarhus Universitet, som vil tale om arbejdets betydning for identitet. Efter filmen serverer Øst for Paradis et glas rødvin.
Tidspunkt: kl. 19.00
Pris: 110 kr.


Søndag d. 8/5: Goldfinger og Bobler til Brunch
Øst for Paradis holder vaskeægte James Bond tema, når der bliver servereret champagnebrunch og viser klassikeren ’Goldfinger’. Filmen starter klokken 12.00, men allerede fra klokken 11.00 er der brunch.
Tidspunkt: 12.00 (NB! Brunch fra klokken 11.00)
Pris: 185 kr.


Fra søndag d. 8. maj til søndag d. 15. maj: SPOR Festival i Paradis
Der afholdes SPOR festival i Øst for Paradis. SPOR festival arbejder tematisk og sætter hvert år fokus på et nyt aktuelt tema. I 2016 handler det blandt andet om forholdet mellem menneske og teknik samt originalitet og reproduktion.
Tidspunkt: Fra d. 8. maj til d. 15. maj
Pris: Mellem 70 og 80 kroner

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.