Arrangementer i Øst for Paradis, uge 21

Kategori Pressemeddelelser af - maj 17, 2016
Arrangementer i Øst for Paradis, uge 21

Mandag d. 23/5: Det Spritnye Testamente – Fransk Film Mandag:
Øst for Paradis holder forpremiere på ’Det Spritnye Testamente’. Man har ofte hørt om Guds søn, men i denne mesterlige fantasy-komedie møder vi hans datter Ea, som spilles af det unge stjerneskud Pili Groyne. Hun bor i Bruxelles sammen med sine forældre og beslutter at hævne sig på sin far – en noget middelmådig og sadistisk udgave af Gud (Benoît Poelvoorde) – ved at annoncere hele befolkningens dødsdatoer via sms. Filmen vises i forbindelse med Franske Film Mandage, som er en fantastisk mulighed for at gøre mandagen en tand mere hyggelig.
Tidspunkt: kl. 19.00
Pris: 90 kr.


Onsdag d. 25/5: Oplæsning i Paradis:
Denne onsdag står i litteraturens tegn, når Øst for Paradis holder ’Oplæsning i Paradis #32’.
Biografen besøg af Kristian Byskov, Maja Mittag og Glenn Christian, som vil læse deres egne selvskrevne fortællinger og historier.
Tidspunkt: kl. 21.00
Pris: 30 kr.


Torsdag d. 26/5: Premiere – En Mand Der Hedder Ove:
Øst for Paradis holder Paradis-premiere på den svenske komedie ’En Mand Der Hedder Ove’.
Ove er 59 år. Folk kalder ham ’bitter’ og en nabos værste mareridt. Men som Ove selv siger: ”Jeg er for helvede ikke bitter, bare fordi jeg ikke smiler fra morgen til aften!” Efter visningen serverer Øst for Paradis byg-selv-Irish-Coffee.
Tidspunkt:
kl. 19.00
Pris:
110 kr.


Fredag d. 27/5: ’Vejen Er Lang’ med besøg af instruktør Mette Knudsen:
Øst for Paradis byder instruktør Mette Knudsen velkommen, når hun vil vise og fortælle om sin seneste dokumentar ’Vejen Er Lang’. Filmen sætter fokus på kvindebevægelsens historie, og efter filmen vil Mette Knudsen svare på spørgsmål og fortælle om centrale pointer i filmen.
Tidspunkt: kl. 19.00
Pris: 80 kr.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.