Arrangementer i Øst for Paradis, uge 5

Kategori Pressemeddelelser af - februar 01, 2016
Arrangementer i Øst for Paradis, uge 5

Tirsdag d. 2/2: Gratis testvisning på FÆGTEREN
Dørene åbner til gratis testvisning på Øst for Paradis’ egen import FÆGTEREN. Dette finske drama er inspireret af virkelige begivenheder om den legendariske fægter Endel Nelis, der i 1950’erne tager på flugt fra Rusland, og starter sportsgrenen op i Estland.
Tidspunkt: kl 16.30
Pris:
Gratis


Onsdag d. 3/2: DFUNK film- og debatklub
Med film- og debatklubben ønsker DFUNK at diskutere komplekse emner om flygtninge.
I dette første DFUNK arrangement i år 2016 under temaet “Flugten” vil antropolog Anja Simonsen holde oplæg om bådflygtninge. Efterfølgende viser Øst for Paradis filmen UNDER SAMME HIMMEL, der er instrueret af Ditte Haarløv Johnsen.
Tidspunkt: kl 19.00
Pris: 50 kr.


Fredag d. 5/2: DEN DANSKE PIGE i samarbejde med PROUD!
Øst for Paradis inviterer til en helt særlig forestilling på DEN DANSKE PIGE i samarbejde med PROUD! filmfestival. Filmen portrætterer den transkønnede Lili Elbe, der blev født som Einer Wegener, og som den første person i verden fik fortaget en kønskorrigerende operation.
Inden filmen er der videooplæg med Dag Heede.
Tidspunkt:
kl 19.30
Pris: 90 kr.


Søndag d. 7/1: Søndagsbrunch og Paradisfilm
Øst for Paradis serverer søndagsbrunch og viser efterfølgende en rigtig Paradis- film. DRENGEN OG VERDEN er en helt ekstraordinær og Oscarnomineret animationsfilm om en dreng, der rejser ud for at søge efter sin far og opdager en fantastisk verden, der herskes af maskiner og mærkværdige væsener.
Tidspunkt: kl 11.00
Pris: 120 kr.


 

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.