Bestseller-sensationen “Den, der lever stille” bliver filmatiseret

Kategori Nyheder af - august 21, 2019
Bestseller-sensationen “Den, der lever stille” bliver filmatiseret

Blot et år efter dens udgivelse har Regner Grasten nu opkøbt filmrettighederne til Leonora Christina Skovs best-seller “Den, der lever stille”. Dette kommer dog ikke som nogle stor overraskelse, da bogen er blevet solgt i ikke mindre end 120.000 eksemplarer og lå på toppen af bestsellerlisterne i 62 uger. Leonora Christina Skov er særdeles begejstret for filmatiseringen og udtaler: 

”Jeg havde aldrig troet, det skulle komme dertil, hvor jeg ville se en af mine bøger filmatiseret, og det skulle være Den, der lever stille, der jo handler om mit eget liv, er helt surrealistisk. Det er lærerigt at se, hvordan en anden kunstart arbejder. Indtil videre har Regner Grasten og Puk Grasten kastet sig over alle mine tidligere romaner og en masse andet kildemateriale, og jeg føler virkelig, at min roman er i gode hænder. Jeg glæder mig meget til den videre proces – og til at se resultatet på det store lærred.”

Det hele bliver i familien, da det er Regner Grastens datter, Puk Grastens, der skal stå for manuskriptet og instruktionen af filmen. Puk har tidligere stået bag den amerikanske spillefilm “37”, der vandt den russiske kritikere pris for bedste film ved Moscow International Film Festival.

Den, Der Lever Stille forventes at få premiere i biograferne december 2020.

 

Skrevet af
Kommentarer er lukket.