Boss Baby

Kategori Biografen af - april 06, 2017
Boss Baby

En dejlig portion varme for hele familien

Tim er en meget lykkelig lille dreng; Han har sin mor og far, som elsker ham mere end noget andet, og som er med på alle hans fantasifulde og farlige togter. Mor og far arbejder for et stort kæledyrsfirma, men selvom de arbejder meget, så har de altid tid til Tim og hans fem godnathistorier, tre kram og en specielle sang – eller hvordan det nu lige er. De giver hvert fald Tim alt deres kærlighed og tid, og det er Tim meget, meget glad for. Men så en dag sker der noget forfærdeligt; Tim får en lillebror. Eller snarere Tim ser en lille baby klædt i jakkesæt stige ud af en taxa foran familiens hus, og uden Tim når at se sig om får baby pludselig alt; al kærlighed, al tid og al opmærksomhed. Det er forfærdeligt. Men Tim ved at babyen er en svindler, og finder også snart ud af, at de to må arbejde sammen for ikke at ende som rigtige brødre.

Svær ikke at elske
Jeg faldt pladask for Boss Baby. Hold nu op hvor var den underholdende og virkelig sød. Selve fortællingen, om hvordan en lille dreng oplever den første tid med en lillebror, er så fint skildret igennem Tims egne forestillinger og fortolkninger af situationerne. Hans verden er fyldt med eventyr og leg, og hans oplevelser er voldsomme og sørgelige, hvor de af forældrene ses som uskyldig barneleg. Det er altså virkelig godt tænkt, og det fungerer helt suverænt og underholdende som animation.

Søren Pilmark fungerer nogenlunde i den danske version, men jeg bliver nødt til også at se den på amerikansk med Alec Baldwin som Boss Baby – det tror jeg er legendarisk.

Jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor god Boss Baby var, og hvor fint den også fungerede i 3D. Jeg plejer at blive virkelig generet af 3D, men ikke her, det var virkelig veludført. Animationerne var også helt on point, og fik selvfølgelig det hele til at gå op i en større enhed.

Som en sløjfe på værket får Boss Baby derfor også fem stjerner af mig. Skynd jer ind og se den, og nyd et godt grin og en dejlig varm følelse i maven. Det er virkelig en god film både for børn, men også, og måske især, for deres voksne forældre!

  • Release Date: 4/6/2017
Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.