Bridget Jones’ Baby – Se den første trailer

Kategori Pressemeddelelser af - marts 23, 2016
Bridget Jones’ Baby – Se den første trailer

Oscar®-vinderne Renée Zellweger og Colin Firth er tilbage i ” Bridget Jones’ Baby”, det næste kapitel i den populære filmserie om alles favorit-single, og de får følgeskab af Patrick Dempsey. Sharon Maguire (”Bridget Jones’ Dagbog”) instruerer filmen, som er baseret på Helen Fieldings selvrangsagende heltinde, som pludselig befinder sig i lykkelige omstændigheder.

Bridget (Zellweger) har slået op med Mark Darcy (Firth) og hendes drøm om, at ”leve lykkeligt til mine dages ende” er ikke gået helt efter planen. Nu hvor hun er blevet 40 år og lidt til og single igen, har Bridget besluttet sig for at fokusere på topjobbet som nyhedsproducer og bruge tiden sammen med både gamle og nye venner. For en gangs skyld har Bridget fuldstændig styr på alting. Hvad kan gå galt?

Men Bridgets kærlighedsliv tager en uventet drejning, da hun møder den uimodståelige amerikaner Jack (Dempsey), som er alt, hvad Darcy ikke er. Skæbnen vil dog, at Bridget bliver gravid. Der er dog bare et lille problem. Bridget ved kun med 50 procents sikkerhed, hvem faderen er.

I den længe ventede tredje film i ”Bridget Jones”-serien, kan man også opleve Oscar®-vinderen Emma Thompson. Tim Bevan og Eric Fellner fra Working Title producerer sammen med Debra Hayward.

”Bridget Jones’ Baby” får biografpremiere 15. september.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.