Chewbacca besøger Comic Con Copenhagen

Kategori Comic Con, Nyheder af - april 03, 2018
Chewbacca besøger Comic Con Copenhagen

Et rigtigt Comic Con ville ikke være komplet uden nogen stjerner fra de meste nørdede film og serier i verden. Derfor virker det også meget passende, at Chewbacca som de fleste vel nok kender fra Star Wars sagaen dukker op i levende live til Comic Con Copenhagen.

Det er selvfølgelig ikke en rigtig, men derimod den finske skuespiller Joonas Suotamo, der har haft kostumet på siden Star Wars: The Force Awakens, som tager et smut forbi Forum til maj, for at sige hej og tage imod spørgsmål fra hans fans.

Joonas Suotamo er den nye Chewbacca

Den finske skuespiller Joonas voksede op i Esboo, men fik med et basketball-stipendium mulighed for at flytte til USA. Ved siden af sin basketball-karriere forfulgte Joonas sin drøm om at blive skuespiller. Det gav pote, og han landede en rolle i blockbuster-filmen Star Wars: The Force Awakens, hvor han var stand-in for den ikoniske karakter Chewbacca. Hans hårde arbejde blev belønnet, og han har seneste i The Last Jedi, men også i den kommende Solo: A Star Wars Story, endegyldigt overtaget rollen som Chewbacca.

Joonas er til stede både lørdag og søndag på Comic Con Copenhagen, hvor du kan få hans autograf, taget et billede eller et selfie sammen med ham, og så vil du endda kunne stille ham spørgsmål i storstilede Q&A begge dage på den store scene.


Comic Con Copenhagen kører fra d. 5. til 6. maj i Forum og du kan allerede købe din billet nu.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.