Comic Con er stedet for den indre helt

Kategori Comic Con af - september 24, 2016
Comic Con er stedet for den indre helt

I forbindelse med at vi, Kulturbunkeren, besøgte denne weekends Comic Con 2016 i København, blev vi grebet af både præsentationer af spil, Tegneserier, film og åbne Q&A’s med verdenskendte skuespillere som Alycia Debnam-Carey (“The Walking Dead” og “The 100“), Emily Swallow (“Supernatural“), Kerry Ingram (“Game of Thrones“) og mange flere.

Vi kunne dog ikke undgå at mærke energien blandt fansene, der var kommet iført deres eget cosplay, for at vise deres indre helte frem til alle på messen. Vi spurgte derfor nogle af dem, hvorfor de havde valgt denne karakter som inspirationskilde til deres kostume.


  1. Joker (The Dark Knight)

jokeren“Jeg godt lide hans billede på at skabe et anarki, måske ikke i så grove træk, men sådan skabe en lille smule kaos engang i mellem og lave lidt ravage, de synes jeg er meget fedt.”
Fun fact: Hele kostumet er hjemmelavet.

  1. Ciri (The Witcher 3 – Wild Hunt)

ciri“Jeg har spillet det, og synes det er et super fedt spil, og man kommer meget omkring karakteren personligt også. Jeg synes det er super fedt at leve sig ind i rollen og udleve karakteren.”
Fun fact: Det største sværd tog tre uger at lave med alle detaljerne.

  1. Harley Quinn, Joker & Harley Quinn (Batman)

harkeys1

“Vi kunne godt lide dem, de er seje, og de er nogle af vores yndlingskarakterer.”
Fun fact: Noget af tøjet er blevet lavet af Harley Quinn (venstre) og købt i genbrugsbutikker.

  1. Aquaman & Mera (Aquaman)

aquamanmera

“Jeg havde læst tegneserien, og var fuldstændig forgabt i den. Så det lå bare til mig, at jeg skulle lave de kostumer til os, når vi nu også er et par.”
Fun fact: Kostumerne er blevet lavet efter tegningerne fra tegneserien.

  1. Stormtrooper & Holger

holgerstormtroopers

“Holger og Stromtrooper var det, der var til rådighed, og så var det også lidt sjovt. Holger kan også være med i alle universer, han kan altid photobombe.”
Fun fact: Holgers tøj er fra genbrugsbutikker, og huen er hjemmestrikket, mens Stormtropper-kostumet er selvbygget.

  1. Buzz lightyear & Jessie (Toy Story)

buzzjessie

“Buzz lightyear har altid været den yndlings-cosplay, som jeg kunne tænke mig at bygge, så det blev mit, og så synes Mia, at hun skulle være Jessie sammen med mig.”
Fun fact: Hele kostumet er hjemmelavet – og Buzz har batteri bagpå til at kører vingerne ud.

Skrevet af
En film kan være god på mange måder, men uden den rette musik og godt skuespil, kan det være svært at se dens fulde potentiale. Jeg elsker film, der ændrer ens livssyn og vender alting 180 grader - for i disse tilfælde bliver film ikke blot underholdning, men også livsbekræftende. Og så elsker jeg Thomas Newman.

1 kommentar on "Comic Con er stedet for den indre helt"

  • christian (zoohero cosplay)

    ømm hej Natasha. Bare lidt info.. Pia hedder mia hilsen buzz lightyear