Copenhagen Web Fest 2018

Kategori Cph Web Fest af - november 18, 2018
Copenhagen Web Fest 2018

For en månedstid siden blev der afholdt den første nordiske web- og digitalfilmsfestival, Copenhagen Web Fest. Festivalen er en hyldest til de historier, der bliver fortalt på nettet, og håbet er, at man gennem festivalen, kan skabe fokus omkring det helt nye hjørne af underholdningsindustrien, der er i rivende udvikling, og som de færreste helt kan følge med i.

Henover en forlænget weekend, der løb fra fredag d. 21. til søndag d. 23. september, blev der ikke bare vist webserier og film, men også afholdt workshops, paneler og fremvist innovative nye projekter indenfor mobilmediet og virtual reality, med filmskabere fra hele verden.

Ifølge Media Manager Yasmin Lawson, er drømmen med den nye festival at skabe en langsigtet forandring i den danske filmindustri, hvor flere og andre typer kommer til at lave danske film i fremtiden. De vil gerne opmuntre unge og amatørfilmskabere til at kaste sig ud i det, ved at give dem en international platform, hvor deres lidt mindre projekter også kan blive set og hørt.

Festivalen var så stor en succes, at der allerede til foråret er planer om, at holdet bag Copenhagen Web Fest, i samarbejde med DFI, skal afholde workshops og pitch-dage, hvor folk kan få hjælp til at realisere deres drøm som filmskaber.

Copenhagen Web Fest, vender også tilbage til september næste år. Så arbejder du på et projekt, som udkommer på nettet, kan det være en god idé også at sende det ind til festivalen, som bliver arrangeret i samarbejde med Det Danske Filminstitut og Københavns Universitet.

Du kan indsende dit projekt via linket her.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.