Copenhagen Web Fest 2019

Kategori Cph Web Fest af - august 04, 2019
Copenhagen Web Fest 2019

Copenhagen Web Fest er tilbage for andet år. Det betyder, at sidder du inde med en god ide til en web serie, er der faktisk et sted, hvor du har mulighed for at gøre idéen til en realitet.

D. 21. september afholdes der “Pitch Day”, hvor du repræsentanter fra bl.a. DR, TV2, Beofilm og mange flere, er klar til at høre dit pitch, og hjælpe folk med at tage skridtet videre. Alle pladser er booket i år, men du kan allerede indsende dit pitch til næste års konkurrence på: www.FilmFreeway.com/cphwebfest.

Dette er dog ikke alt, der foregår i løbet af weekenden, hvor der også vil være workshops, screeninger af webserier og mulighed for at netværker med andre ligesindede, inden det hele slutter af med en prisuddeling søndag d. 22. september i HUSET.

Lyder det for noget som dig, kan du læse meget mere på CPH Web Fests hjemmeside, hvor du også kan finde billetter til arrangementerne.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.