Danmarkspremiere hos Grand Hjemmebio

Kategori Nyheder af - marts 22, 2021
Danmarkspremiere hos Grand Hjemmebio

Savner du nogle gode kvalitetsfilm i det, der kan føles som en endeløs nedlukning, så kan vi anbefale, at du tager et kig ind på Grand Hjemmebio. Her kan du se lang række titler, der bliver kurateret af Grand Teatret. For hos Grand Hjemmebio sætter de fokus på køb og leje af kvalitetsfilm, som kan være svære at opstøve andre steder, hvad end det handler om franske fristelser, historiske dramaer, nordiske perler, prisbelønnede klassikere eller romantiske mesterværker.

En af de eksklusive titler, der får premiere her i marts er bl.a. Munch in Hell, der får premiere d. 26. marts. En dokumentar om kunstneren Edvard Munch, og hvordan hans donation af sit livsværk til Oslo, er endt i et tankeløst bureaukratisk helvede.

Hvis du er interesseret i at leje kvalitetsfilm, og gerne vil støtte en af Danmarks ældste selvstændige biografer, så kan du besøge dem på Grandhjemmebio.dk

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.