Den første nordiske serie får premiere på Disney+

Kategori Nyheder af - november 09, 2022
Den første nordiske serie får premiere på Disney+

Savner du de nordiske serier på Disney+, så er der godt nyt for dig her. Den 23. november udkommer den første norske serie, Ammo, på Disneys streamingtjeneste.

Om serien siger Programming Director for The Walt Disney Company Nordics and Baltics, Vibeke Lia følgende:

Ammo er en lokal kvalitetsdramaserie med international appel, som vi ved, at Disney+- abonnenterne i Danmark vil elske. Det har været en fornøjelse at arbejde med Anagram Norway på projektet, og vi er meget glade for det endelige resultat. Ammo er spændende fra start til slut, og den aktuelle vinkel gør den til et ”must-see show” i hele Norden, da dens etiske dilemma er velkendt i alle vores lande.”

Serien følger hovedkarakteren Bjørn, der har levet som en naiv forretningsmand, der bliver rekrutteret i den norske våbenindustri. Han er tidligere blevet ekskluderet fra de finere kredse, grundet en skandale, og meget hurtigt viser han sig som et stjerneskud indenfor en af de større virksomheder i branchen.

Derfor bliver han sat til at lukke en stor handlen med militæret, men lige inden han gør det, finder han ud af, at det er mere end ulovligt, og han er blevet gjort til syndebukken. En tilfældig fejl fra militærets side, giver dog Bjørn muligheden for at rense sit navn, men tør han tage den drabelige kamp op mod de magtfulde modstandere?

Er du interesseret i serien, kan du som sagt se den fra den 23. november på Disney+

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.