Den sidste tid

Kategori Biografen af - november 16, 2016
Den sidste tid

Et fornemt lille portræt

4stars

Den sidste tid er en dokumentarfilm, der følger ægteparret Esther og Hans. De er ved at nærme sig deres guldbryllup, men selvom det burde være årsag til fest og farver, så er parret faktisk en smule nedtrykte. Årsagen skyldes, at de igennem 40 år har forberedt sig på dommedagen, og hele tiden har deres rygsække klar og parate, til det det skæbnesvangre øjeblik.

Hans og Esther er to meget finurlige mennesker. Vi får lov til at komme ind på livet af dem, på både godt og ondt, da man ofte har på fornemmelsen, at deres åbenhed mest af alt skyldes en manglende forståelse af omverdenen.

Instruktøren, Christoffer Dreyer, har også fået lov at være med, når parret nærstuderer Biblen og påviser deres påstande, men også da Esther bliver syg, hvilket tvinger dem til at værdsætte hinanden mere åbent. En enestående dokumentar er det ikke, men det er fint lille portræt om to skøre mennesker, der har været så heldige at finde hinanden.

  • Release Date: 11/16/2016
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.