Dobbelt V

Kategori Teater af - august 29, 2022
Dobbelt V

Et musikalsk oneman-show om at blive verdens bedste far

Det er en stor ting at se sin far i øjnene, og selvom man er verdener fra hinanden sige:
”Jeg ser dig.”

Aldrig før er en bil blevet brugt så flittigt og effektivt på en scene. Bilen er egentligt ligegyldig, men bliver gang på gang brugt på fantastisk vis til at transportere os ind og ud af scener, fragmenter og fortællinger mellem far og søn.

Man får lyst til at danse og feste med, når familien bliver fulgt til stationen med orkester og hyldestråb fra dem, der bliver tilbage. Rejsen går til et fantasiland, hvor du ikke behøver blive bange for at blive syg, hvor uddannelse er en selvfølge, hvor der er boliger og arbejde, og du må sige, hvad du mener uden konsekvenser.

Generationskløften bliver italesat
Vi bliver taget tilbage i tiden til et Danmark, der står med åbne arme, men samtidigt pegene fingre. Som publikum bliver vi kastet rundt i et mere eller mindre autentisk fotoalbum og gennem musik, sang, og hundeballoner rejser vi med fra Jordan til Lindevang.

På rejsen fra søn til far bliver vi sammen med W frustreret over kløften mellem generationer, Aula og Susanne, der sidder fast i fordommene. Vi bliver rørt over en ensom opvækst, splittet mellem venner, der måske ikke er venner, og en far, der har efterladt sin identitet, til fordel for at give alt det, man som far kæmper for at give sin familie.

Med meget få, men genialt udførte virkemidler, bliver publikum aktivt trukket med ind i en verden mange af os ikke kender til.

Jeg vil anbefale alle at tage far eller søn med en tur i teatret. Jeg vil også anbefale alle andre at gøre det, for det er en stor oplevelse at se én person fortælle så meget, så grundigt, på så kort tid.


Dobbelt V spiller fra 27. august til 15. september 2022. Blaagaard teater.
Varigheden er ca. 75 min uden pause. Mandag – fredag kl. 20. lørdag kl. 16

Med: Wahid Sui Mahmoud
Tekst: Anna Skov & Wahid Sui Mahmoud
Iscenesættelse: Anastasia Nørlund
Scenografi: Laura Løwe
Lysdesign: Mathilde Hyttel
Lyddesign: Daniel Fogh
Dramaturg: Jesper Bergmann
Instruktørassistent: Hildur Yr Jónsdóttir
Forestillingsleder: Merethe Bahn Trolle 

Skrevet af
Bo Dalum, far til film og tv som klipper. Romanforfatter med tendens til armsvingende udbrud af protestdigte, iført usynlig retfærdighedsuniform med dinglende sildesalat optjent på baggrund af evig undren over menneskers opførsel.
Kommentarer er lukket.