Dronningens corgi

Kategori Biografen af - november 21, 2019
Dronningens corgi

Et eventyr for de mindste

I Dronningens corgi, følger vi Dronning Elizabeths yndlingshund Rex, der lever i sus og dus. Som monarkens favorit, bliver han serviceret i en sådan grad, at resten af hundeflokken bliver jaloux. Efter en række misforståelser ved et statsbesøg – af en meget orange udseende præsident – forsøger Rex at gøre skaden god igen, men det ender i stedet med et attentatforsøg, fra de misundelige hunde. Herefter ender Rex på et internat, og må helt på egen hånd finde tilbage til Dronningen, inden en anden hund overtager favoritrollen.

En dyrevenlige rejse
Historien er lige til, om end en tand fjollet. Men det er ganske fint, for det handler mest af alt om eventyret. Hvis du har set en film før, kan du også godt regne ud, hvordan historien ender, inden du overhovedet har set den.

Til gengæld er der masser af konstante jokes, jagtsekvenser og endda sange, der nok skal underholde de mindste. De danske stemmer passer også virkelig godt ind, som var det en dansk animationsfilm.

Har man derimod lidt ældre børn, vil man nok finde den lidt for vattet og overenergisk. Selvom der er meget bevægelse, er det heller ikke nogen vildt betagende animationsfilm, ligesom der heller ikke er nok stille momenter til, at man rigtig kan nå og føle noget for disse fabeldyr. Det er filmen ganske enkelt for overfladisk til. Og selvom den, som en af de første animationsfilm, gør direkte grin med Trump, er der ikke meget, som forældrene også kan grine af.

Dronningens corgi er en fin lille animationsfilm. Der gør ikke noget synderlig dårligt, men der er heller ikke noget vildt innovativt eller medrivende, som bliver gjort med filmmediet. Med sine nuttede dyr, letforståelige historie og gode morale om, at man høster som man sår, skal den dog nok underholde de mindste i familien, men man skal heller ikke forvente mere.

  • Release Date: 11/21/2019
Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.