Dyrehavsbakken og ”Angry Birds Filmen” fejrer FNs Internationale Lykkedag

Kategori Pressemeddelelser af - marts 17, 2016
Dyrehavsbakken og ”Angry Birds Filmen” fejrer FNs Internationale Lykkedag

Michelinstjerner, kolonihaver, morgenkaffe i solen eller en invitation til bal på slottet? Hver især har vi noget, der sætter lykkehormonerne i gang. Så det kan sikkert også sprede glæde, at Danmark endnu engang topper listen over verdens lykkeligste folk ifølge FN-rapporten World Happiness Report 2016.

Lykken er som en lille fugl
Den flyver og kommer tilbage
Jeg håber den hos dig må finde et skjul
Og blive der alle dage

Søndag den 20. marts markerer Sony Pictures (UIP) i samarbejde med Dyrehavsbakken FNs International Lykkedag med et både hyggeligt og festligt arrangement for hele familien.

FN, der i 2011 vedtog at fremover skulle den 20. marts være International Lykkedag, har i år valgt at gøre den lille bistre fugl Red fra ”Angry Birds Filmen” til organisationens lykke-ambassadør.

I den anledning vil der ikke kun i Danmark, men over hele verden blive arrangeret #angrybirdshappinessplanet events. Naturligvis er vi meget stolte og glæder os over, at Dyrehavsbakken har takket ja til også at markere dagen i selskab med Red.

I Danmark fejrer verdens ældste eksisterende forlystelsespark Bakken og ”Angry Birds Filmen”  Lykkedagen med et mini-show på Friluftscenen, hvor Pjerrot og Red optræder sammen for første gang. Arrangementet begynder kl. 14.00, og varer frem til ca. kl. 15.00.

Kl. 14.00            Mini-show går i gang på Friluftscenen med Bakkens Pjerrot og Red

Kl. 14.10            Æggejagt

Kl. 14.15            De Forenede Nationer præsenterer …. en overraskelse

Kl. 14.20            The Birdie dans ved danseinstruktør Vivi Siggaard. Alle danser med.

Kl. 14.25            Lykkeballon opsendes

Kl. 14.30            ”Angry Birds Filmen”  lykkekager uddeles

Kl. 14.35            Selfie med Red

FN har gjort den 20. marts til en mærkedag som hvert år fejrer den Internationale Lykkedag. I 2011 vedtog FNs generalforsamling en resolution som anerkender lykke som et ”fundamentalt menneskeligt mål” og efterspørger ”en mere inkluderende, retfærdig og afbalanceret holdning til vækst og udvikling, der skal øge fokus på lykke og trivsel for verdens befolkning” og samtlige 193 Forenede Nationers lande tilsluttede sig resolutionen om at prioritere lykke og trivsel højere.

Animationsfilmen ”Angry Birds Filmen” er baseret på det ultrapopulære Iphone spil Angry Birds.  ”Angry Birds Filmen” får biografpremiere den 12. maj over hele landet med danske stemmer af bl.a. Ditte Hansen, Kirsten Lehfeldt, Ruben Søltoft, Christian Fuhlendorff, Gustav Giese, Mikkel Vadsholdt og Lars Hjortshøj.

angry_birds_stor_bakken

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.