Europa set ovenfra: Danmark

Kategori Anmeldelser af - august 28, 2022
Europa set ovenfra: Danmark

Det er fedt at se Danmark i et andet perspektiv, hvor droneoptagelserne får selv de mest almindelige bydele i Danmark til at se overdådige ud. Det er virkelig enkle virkemidler som fx, at de har optaget det samme område om vinteren og i løbet af foråret. Pludselig bliver en grå mark frodig og farverig, mens de affolkede søer og havne, der er tildækket af se, bliver varme og hyggelige om sommeren.

© National Geographic

Rejsen gennem det ganske land, tager os bl.a. fra Copenhill, Bornholm, den fremtidige Femern Bælt-forbindelse og Legoland, for bare at nævne et par stykker.

Meget er der ikke at sige om afsnittet, fordi det er sand varebetegnelse. Det mest bemærkelsesværdige er dog, fortælleren udtaler alle de danske navne på engelsk, til en sådan grad, at det til tider kan være svært at forstå, når der fx bliver talt om Odense.

© National Geographic


Afsnittet har premiere i dag og kan ses på National Geographic.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.