Good Boys

Kategori Anmeldelser, Biografen af - september 12, 2019
Good Boys

En sjov coming-of-age film med vigtige budskaber

I Good Boys skal Max, Thor og Lucas bevise, at de ikke længere er små børn. De bliver inviteret til en “kyssefest” hos den sejeste dreng i skolen, men selvom hormonerne bruser, ved ingen af dem, hvordan man kysser. Da de forsøger at udspionere nabopigen, Hannah, i at kysse med hendes kæreste, får det alvorlige konsekvenser. For de har selvfølgelig “stjålet” Max’ fars dronekamera, og det er ikke nemt at få tilbage fra ældre teenagepiger.

En god skuespils-trio
Jacob Tremblay er kommet lang, siden hans rørende gennembrud som den lille, uskyldige Jack i Room. Selvom det bliver svært at toppe den rolle, gør han det nu stadig meget fornuftigt som børneskuespiller, og har et godt sammenspil med de nye talenter, Keith L.Williams og Brady Noon.

Keith L.Williams har et skrig som en lille pige, men en komisk timing som en professionel komiker. Da jeg så ham, tænkte jeg, at han for gudsskyld ikke måtte blive den sorte humoristiske stereotype bare i børnehøjde. Han får dog de bedste jokes og hans rolle skal fremstilles som den fornuftige og ærlige af dem alle.

Max er klart centrum i hele historien, hvor Lucas og Thor fungerer som englen og djævelen, der rådgiver ham – selvom de alle er børn og har meget at lære om livet. Igennem deres samspil skaber skuespillerne en power-trio, og man kan se en fornuftig fremtid for dem alle, når de engang bliver voksne.

Vulgaritet og vigtighed i én film
Seth Rogen og Evan Goldberg er producenter på denne film, hvilket tydeligt kan mærkes. Filmen er fyldt med vulgært sprog og drengene får brudt deres uskyld ved at få hænderne i diverse sexlegetøj, de knapt nok ved hvad er.  Igennem det vulgære sprog findes der alligevel plads til vigtige budskaber om venskab.

Man har muligvis haft nogen venner igennem hele ens liv, men derfor bliver man stadig voksen og udvikler sig. Samtidig får de to teenagepiger, også drengene til at få lidt mere respekt, både overfor kvinder, men også deres medmennesker.

Jeg er som sådan ikke yderst imponeret over børn og deres vulgære sprogbrug, i et forsøg på at fremstå seje, men når manuskriptet stadig har noget på hjertet, og har vigtige budskaber til den yngre generation, gør det Good Boys til en ganske vellykket film.

  • Release Date: 9/10/2019
Skrevet af
Kommentarer er lukket.