Guardians of the Galaxy Vol. 2

Kategori Biografen af - april 27, 2017
Guardians of the Galaxy Vol. 2

Hæsblæsende underholdning

Guardians of the Galaxy er ikke en af Marvels mest populære comic books, men alligevel blev filmatiseringen fra 2014 en kæmpesucces grundet sit blink i øjet og sin aparte tilgang til Marvel universet. Nu, tre år efter, er efterfølgeren klar, og igen er det med James Gunn bag roret.

I filmen følger vi igen Peter Quill, aka Star-Lord (Chris Pratt), som følges af samme slæng fra 1’eren, Gamora (Zoe Zaldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) og Groot (Vin Diesel). Gruppen er blevet hyret af et folkefærd, kaldet the sovereigns, til at beskytte nogle dyrebare batterier, som Rocket dog tilfældigvis ender med at stjæle. Dette resulterer i at gruppen må flygte fra the sovereigns’ flåde, og efterfølgende blive reddet af en mystisk mand (Kurt Russell), som viser sig at være Peters far, Ego. Derfra følger man gruppen sammen med deres nye bekendtskab, Ego og hans assistent Mantis, samtidig med at the guardians stadig bliver jagtet af the sovereigns, som også får involveret nogle andre kendinge fra 1’eren, såsom Yondu (Michael Rooker) og Nebula (Karen Gillan).

Guardians of the Galaxay Vol. 2 er lavet i samme stil som den første, og fra start af kører den derudaf i et hæsblæsende tempo. Fra første minut er man godt underholdt, og den første time går ufatteligt hurtigt grundet det høje tempo. Filmen har dog en spilletid på to timer og et kvarter, hvilket gør at den undervejs begynder at føles en smule langtrukken. Dette er dog kun kortvarigt, og mod slut skrues der igen op for tempoet.

Humoren er i førersædet
Skuespillerne gør alle det fint, selvom det personlige drama som filmen prøver at udfolde virker lidt nytteløst, da det alligevel bliver sat i baggrunden frem for den humor og blinket i øjet, som også prægede 1’eren. Humoren er heldigvis mestendels ret sjov. Ligesom i den første film balancerer brugen af humor ofte mellem det sjove og det platte, men heldigvis ser man at denne film, ligesom den første, for det meste formår at ramme det sjove. Dog rammer humoren måske ikke helt ligeså ofte som i ’eren, men stadig nok til at man kan tilgive det.

Alt i alt kan man sige at Guardians of the Galaxy Vol 2. er en ærværdig efterfølger, og man forlader biografen solidt underholdt. Samtidig skal det her på falderebet også lige nævnes, at filmen tydeligvis har haft et stort budget, og derfor er den virkelig visuel flot.

  • Release Date: 4/27/2017
Kommentarer er lukket.