Højdepunkter fra Comic-con 2015

Kategori Artikler af - juli 14, 2015
Højdepunkter fra Comic-con 2015

Den årlige tegneserie konference i San Diego er nu slut. Konferencen, der mest af alt er kendt for at være samlingspunkt for folk, der elsker at klæde sig ud som deres yndlings tegneseriefigurer. Det handler dog langt fra kun om tegneserier, men er i de senere år, i takt med superheltenes indtog i filmverdenen, også blevet stedet, hvor filmstudierne skaber hype og spænding omkring fremtidige mega-blockbustere. Det er umuligt at sige, hvilke film, der kommer til at ramme plet med publikum, men her er i hvert fald en liste med tre film, der ser ud til at blive rigtig store.


Batman v Superman

Endelig fik vi noget nær den perfekte trailer, hvis man altså overhovedet er interesseret i mødt mellem to af de mest ikoniske superhelte på det store lærred. Uden at afsløre for meget bliver der skabt et godt billede af stemningen i filmen, og så er det forfriskende med et superhelte univers, hvor der er konsekvenser, også selvom det stadig ville være rart med nogle farver.

Suicide Squad

DC og Warner Bros havde dog en til lille overraskelse, i form af en trailer til filmen ‘Suicide Squad’, der ærligt talt ser meget mere foruroligende ud, end man er vant til i superhelte ssmmenhæng. Nu skal man så bare vente i over et år til begge film er i biografen.


Star Wars er tilbage

Her til december vender Star Wars tilbage til det store lærred i kapitel syv “The Force Awakens”, der byder på et gensyn med den originale trio, der giver faklen videre til en ny generation af rumkrigere, der forhåbentlig indvarsler en ny tid med selvlysende samuraikampe og mavesusende spænding.

Selvom det var et stort anlagt arrangement, der bogstaveligt talt blev afsluttet med et festfyrværkeri, så blev der ikke afsløret særlig meget, om hverken plot eller de nye karakterers roller og relationer, men instruktøren J.J. Abrams havde dog dette at sige.

“We tried to sit down and ask ourselves what feels right, and the only mandate we had is, what delights us? It doesn’t have to be fun all the time or ever silly, but it has to be compelling. We treated films four, five and six, the films that I grew up with, as canon. And it’s crazy to be writing a script with Lawrence Kasdan and ask , ‘What would Han Solo say here?’ and have Kasdan just know, ‘Well I’ll tell you what Han would say here.’”

Star Wars: The Force Awakens får premiere d. 16. december i år, så der er ikke så længe endnu.


Dette var blot nogle af de mange annonceringer, paneler og forsøg på at hype nye filmtitler i løbet af de tre dage, hvor San Diego blev løbet over ende af fanatiske fans. Hvis du synes, at Marvel er underligt fraværende, så er det fordi de slet ikke havde noget panel, men i stedet holder deres helt eget arrangement senere i år. Derfor er der ikke noget nyt at sige om Ant-Man, der har premiere onsdag d. 22 juli, og som vi selvfølgelig har en anmeldelse af til den tid.

Hvis du synes vi har overset noget, så er du mere end velkommen til at efterlade en kommentar med, hvad du synes mangler.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.