Højdepunkter fra D23 2015

Kategori Artikler af - august 19, 2015
Højdepunkter fra D23 2015

Disney Expo D23 er et nyt fænomen, der er opstået i løbet af de senere år i takt med, at Disney efterhånden ejer så mange franchises, at de kan drive deres helt egen pendant til comic-con – og derfor har de så valgt at gøre det, og resultatet er blevet til D23, (D’et står for Disney og 23 er for oprindelsesåret 1923).

Med en bred føljetonen af karakterer hos studier som Pixar, Lucasfilm og Marvel, for ikke at glemme Disney egen række af klassikere, er det ikke mærkeligt, at de har brug for sig meget tid til at hylde sig selv. Der er selvfølgelig en masse nørderi, men det interessante for os, er de saftige informationer om kommende film, der bliver offentliggjort i løbet af sådan en konference, og her er nogle af vores favoritter.


De nye Star Wars film er ved at være en realitet.

Lad os starte med det, der er i alles drengede hjerter – Star Wars. Den snarlige episode syv er ikke mere end blot en håndfuld måneder væk fra at rammer biograferne, og i disse altid-forbundne-tider, er det overraskende, at næsten intet er vides om plottet, men endnu mere overraskende er, at intet er blevet lækket.

De eneste nye informationer vedrørende episode syv, blev givet gennem en flot håndtegnet plakat, der bl.a. viser, at John Boyega kommer til at svinger med et lyssværd, mens Harrison Ford, er klar til at bruge sin pistol endnu engang som Han Solo. Der er dog endnu intet pressemateriale, hvori Mark Hamill har optrådt som Luke Skywalker, så man må håbet, at det bare er, fordi de vil holde ham skjult, og ikke fordi han næsten ikke er med i filmen.

D23_StarWarsPoster

Visse nye elementer om serien som helhed blev dog vist frem, heriblandt hvem, der bliver instruktøren til episode ni. Det bliver Colin Trevorrow, der også stod bag Jurassic World, som vi her på siden havde en overraskende positiv oplevelse med. Trevorrow har vist sig succesfuld med filmen, idet den har været årets mest indtjenende og den tredje mest indtjenende nogensinde, en ting, der nok har ligget i baghovedet hos producenterne, da de valgte ham. Faktum er dog, at vi har instruktørerne på plads, men stadig ikke ved noget om historien, så der er ikke så meget andet for, end at vente til december.

Et lille dansk lyspunkt blandt de mange uklare Star Wars historier er, at Mads Mikkelsen skal være med i Star Wars spin-off’en Rouge One, men ligesom med alt det andet hemmelighedskræmmeri, så vides det ikke, hvem eller hvad han spiller.

Marvels evindelige tomgang.

Marvel var ikke tilstede under dette års comic-con for første gang, så for at rode bod på dette, fik de fremmødte en lille smagsprøve på næste års Marvelbegivenhed Captain America – Civil War.

De fortsætter dog den samme trend som Star War, så selvom den angiveligt skulle give en god ide om, hvorledes stemningen kommer til at blive, så er videoen ikke blevet udgivet til offentligheden endnu. Så eftersom den eneste mulighed – ligesom med Star Wars – er bare at vente på filmen udkommer, så er her en koncept tegning af Benedict Cumberbatch fra filmen Doctor Strange, i et forsøg på at rode bod over tiden du har brugt på at læse dette afsnit.

Cumberbatch d23

Disney er dog bedst mest interessant selv.

Her til sidst er det vel på sin plads at fremhæve nogle af Disneys egne produkter. Det betyder først og fremmest, at det var tid til at snakke lidt om den nye Pirates of the Caribbean, hvor Orlando Bloom vender tilbage, selvom den først udkommer i 2017. Der var også plads til at visse de efterhånden mange Pixar-efterfølgere, de er i gang med. Dette inkluderer bl.a. Toy Story 3, Find Nemo 2 og min personlige favorit De Utrolige 2, den har dog endnu ikke har fået et udgivelsesdato.

En af de mere bemærkelsesværdige emner, Disney i høj grad fik fremhævet, er det interessante faktum, at de er i gang med at genindspille alle deres klassiske tegnefilm med rigtige skuespillere. Her tales der ikke blot om Alice i eventyrland 2 (selvom der faktisk kommer en), men om film som Junglebogen instrueret af Jon Favreau, der stod bag de første to Iron Man-film, Skønheden og Udyret med blandt andet Emma Watson på rollelisten, samt Dumbo, der angiveligt skal instrueres af Tim Burton.

Disney har haft stor succes med deres tidligere ”virkeligficering” af tegnefilm med Maleficent og Askepot, så det bliver spændende at se, om de kan holde den kørende, især med en film om en flyvende elefant.


Dette var nogle af vores højdepunkter fra årets D23. Vi fik langt fra dækket alt, så hvilke fantastiske offentliggørelser syntes du, at vi glemte at fremhæve? Skriv det i kommentarfeltet.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.