Jonas Struck er nomineret til 3 priser for sit soundtrack til ”IDEALISTEN”

Kategori Pressemeddelelser af - februar 02, 2016
Jonas Struck er nomineret til 3 priser for sit soundtrack til ”IDEALISTEN”

De tre priser Jonas Struck er nomineret til er:

Filmkomponist Jonas Struck er netop nomineret til Grand Scores, der er en prisfest, der hylder internationale filmkomponister og deres musik. Struck er nomineret for sit soundtrack til Christina Rosendahls spillefilm ”Idealisten” i kategorien “Best Electro-Acoustic”.

Grand Scores afholdes den 10. februar i forbindelse med den Berlins Internationale Film Festival, Berlinalen. Ifølge Struck er det “et kæmpe klap på skulderen at blive inviteret til Berlin med en film, jeg virkelig er stolt af. Jeg håber, det kan hjælpe min ambition om at arbejde mere internationalt, som er en drøm, jeg har haft, siden jeg startede som filmkomponist for 10 år siden”.

Struck er desuden nomineret til Harpa Nordic Film Composer Award i kategorien “Best film score”, og til Robert Prisen 2016 for “Årets score” – begge for hans arbejde med ”Idealisten”. Struck arbejder i skrivende stund på en spillefilm i Norge, med titlen ”Hjertestarter”.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.