Love me Kenter

Kategori Teater af - marts 03, 2023
Love me Kenter

Et show i lyst og nød

Hvem kan, Kenter kan
Man kan faktisk ikke holde ham væk. Da forestillingen Spillemand på en tagryg på Det Ny Teater havde premiere tilbage i 2019, kunne man læse, at nu var det nok sidste gang, at Tommy Kenter gik på scenen. Men han gjorde det igen ved genopsætningen af samme forestilling i 2021, og nu står han der i Sceneriet under Det Ny Teater.

Sammen med AnnMari Max Hansen kaldte de skrå brædder på mere, og med Love me Kenter får publikum netop det. Mere. Akkompagneret af Jan Glæsels seksmands Almost Big Band, bliver der spillet op til to timers underholdning, med sketches skrevet til det modne publikum.

Det er livsbekræftende at høre salen klukke, når genkendelsen rammer, og publikum ser på hinanden med et blik, der uden ord siger: ”Det er jo os.”  Men det er ikke lutter lagkage det hele. Eller jo, der er lagkage, men det er den med moccacreme, og pludselig bevæger vi os fra det trygge til en anden form for genkendelse. Vi kan stadig genkende os selv og hinanden, men det er ikke lige så flatterende, som det var lige før, og det er her Love me Kenter viser sin styrke.

Der er og skal være plads til det hele. Komikken og tragedien.

Jeg kan være Tarzan eller Anders And
Klaverbokseren Tommy sørger for, at vi kommer godt fra start, og afsted går det, med en god blanding af sange og sketches skrevet til det grå guld, der skal minde os om, at livet ikke stopper, fordi du bliver ældre. Der er op- og nedture hele tiden, og lige meget om det er det ene eller det andet, så kan man grine af begge dele. Og det gør vi så, kun afbrudt af det svingende Almost Big Band.

Aftens højdepunkt må være en scene, hvor en ung mand med drømme om at blive skuespiller, opsøger den aldrende kunstner i håb om hjælp. Alt og alle i salen, fra andre skuespillere til anmeldere og producere, stod for skud, og det var intet mindre end magisk.

Love me Kenter kan opleves frem til den 19. marts, så hvis du har brug for en god sang, et godt grin og en snert af noget lidt dybere, så er det med at komme afsted.


LOVE ME KENTER fra 02. marts til 19. marts 2023. I SCENERIET – under Det Ny Teater
Varighed 2 timer og 30 minutter. inkl. pause.


Medvirkende: Tommy Kenter, AnnMari Max Hansen. Kapelmester: Jan Glæsel – trompet.
THE ALMOST BIG BAND: Christina Dahl – saxofon, Morten Vestergård – klaver, Søren Nørup – guitar, Ole Skipper Moesgård – bas, Roger Berg – trommer. Lyd- og lysdesign: Det Ny Teater

Skrevet af
Bo Dalum, far til film og tv som klipper. Romanforfatter med tendens til armsvingende udbrud af protestdigte, iført usynlig retfærdighedsuniform med dinglende sildesalat optjent på baggrund af evig undren over menneskers opførsel.
Kommentarer er lukket.