Nu kan du tage Viaplay med på rejsen

Kategori Nyheder af - marts 31, 2018
Nu kan du tage Viaplay med på rejsen

Efter EU har valgt at ophæve den digitale geoblokering, der gør det muligt adskille digitaler varer baseret på landegrænser, bliver det nu muligt fra den 1. april at streame alt Viaplays indhold, hvis man rejser inden for EU. Helt konkret betyder det, at det nu bliver muligt at se Live sport, film og serier, som befandt du dig stadig hjemme i Danmark.

Flemming Fjeldgaard, der er Head of Viaplay Danmark udtaler:

“Vores kunder streamer mere end nogensinde før — sidste år streamede vores kunder i gennemsnit 32 timer per måned, hvilket er en forøgelse på hele 25% i forhold til året før, og den vækst ser kun ud til at fortsætte. Vi er derfor glade for, at vores kunder, nu får den fordel, at de fortsat kan se deres yndlingsserier eller følge favoritfodboldholdet, når de rejser på ferie eller forretningsrejse inden for EU.”

Så hvis du skal ud at rejse, så kan du allerede fra i morgen tage Viaplay med uden at skulle bekymre dig om at downloade din film og serier inden – og det er ikke en aprilsnar.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.