Den nye Ghostbusters film nærmer sig

Kategori Pressemeddelelser af - februar 06, 2016
Den nye Ghostbusters film nærmer sig

Vi er lige godt seks måneder fra, at den nye Ghostbusters film, fuld af kvinder, rammer biograferne verden over, og det har markeret startskuddet på marketingskampagnen.

Meget passende er det i år, 30 år siden den originale film tog verden med storm, og nu er Ghostbusters altså tilbage, for at ramme en helt ny generation af biografgængere.

Instruktør Paul Feig (Spy) forener alle de paranormale kampelementer, som gjorde de originale film så poulære. At han også har valgt nogen af vor tids sjoveste skuespillere til at spille rollerne, kan kun skrue forventningerne op til den nye film. Ghostbursters står sig klar til at redde verden til sommer!

På filmens rolleliste kan man bl.a. finde, Melissa McCharthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams og Chris Hemsworth som den nye assistent. Bag kameraet kan man dog også finde instruktøren af den originale, Ivan Reitman, der dog denne gang “blot” er producer.

Vil man gerne læse mere, kan man fra nu af og løbende frem til premieren 14. juli, holde sig opdateret på ghostbusters.com, eller alle de sociale medier:


Facebook: facebook.com/Ghostbusters
Twitter: twitter.com/Ghostbusters
Instagram: instagram.com/Ghostbusters
Tumblr: Ghostbustersmovie.tumblr.com
Snapchat: Ghostbusters
#Ghostbusters

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.