Ny Viaplay-serie med Thomas Bo Larsen

Kategori Nyheder af - januar 17, 2018
Ny Viaplay-serie med Thomas Bo Larsen

Fra februar er der premiere på Viaplay og TV3s nye serie Advokaten, der er en dansk-svensk co-produktion. Vi følger forsvarsadvokaten Frank Nordling, der spilles af svenske Alexander Karim, der infiltrerer den kriminelle underverden med et ønske om at tage hævn for mordet på sine forældre. Rollelisten inkluderer bl.a. danske Thomas Bo Larsen, Nikolaj Kopernikus og Sarah Hjort Ditlevsen, og der er endnu flere fra kongeriget, som kommer til at dukke op undervejs.

Om serien udtaler Nikolaj Kopernikus:

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med mine dygtige danske kollegaer, men det har også været ret eksotisk at skulle arbejde sammen med de svenske skuespillere. Vi er startet med et blankt ark, idet vi ikke kendte hinanden fra tidligere, og vi har derfor fra begyndelsen haft en utrolig stor respekt for hinanden og stor nysgerrighed efter at lære hinanden at kende – jeg kan konstatere at vi har samme humor.

Thrillerserien kommer til at udspiller sig over 10 afsnit, og kan altså ses på enten Viaplay eller TV3.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.