Nyheder fra filmenes verden: Star Wars: The Last Jedi

Kategori Nyheder af - oktober 31, 2017
Nyheder fra filmenes verden: Star Wars: The Last Jedi

Glæder du dig til Star Wars: The Last Jedi? Så skal du måske ikke læse med her, eller måske skal du?

Star Wars stjernen Adam Driver, som spiller Kylo Ren i de nyeste Star Wars film, har i et interview med GQ måske kommet til at afsløre vigtige detaljer, om en hvis prinsesse som skjuler sin identitet for at overleve. Adam Driver sagde til GQ:

Jeg husker den indledende samtale omkring at ”skinne” tingene, at pille af lag for lag for at udvikle sig til andre mennesker, og den person Kylo forsøger at være ud ad til, er ikke hvem han er inden i. Han er en følsom dreng som ikke ved, hvor han skal gøre af sin energi, men når han tager masken på, så spiller han pludselig en rolle. JJ havde ideen i begyndelsen, og jeg tror at Rian tog det til et højere plan; Du har også den skjulte identitet af en prinsesse, som skjuler hvem hun virkelig er for at overleve. Hun og Kylo Ren skjuler sig bag disse kneb

Men hvad betyder dette for filmen, og har det overhovedet nogen betydning? Som Chris Evangelista skriver i sit take på sagen (linket til i slutningen af artiklen her), er det måske for åbenlyst at denne mystiske prinsesse skulle være Prinsesse Leias (Carrie Fisher) datter. Og at denne prinsesse selvfølgelig er Rey (Daisy Ridley). Samtidig understreger han blandt andet det faktum, at Leia slet ikke giver udtryk for sådan en tilknytning i Star Wars: The Force Awakens.

Hvad tænker du om denne afsløring? Og kan man overhovedet kalde det en afsløring, eller er det i højere grad bare en lille teaser for at få publikum helt klar i sæderne?

Vi glæder os i al fald meget til den næste film i rækken af stjernekrige!

Læs mere her.

Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.