OFF 15: Dagbog fra Odense, dag 5

Kategori Odense Filmfestival af - august 29, 2015
OFF 15: Dagbog fra Odense, dag 5

Det var en meget stille og rolig dag i dag. Jeg havde desværre ikke mulighed for at se film i løbet af dagen, da andre opgaver havde sneget sig ind på dagsordenen, men så var det heldigt, at festivalen havde arrangeret et udendørsarrangement om aftenen. I en blanding af en guidet tur gennem centrum af byen og ”filmkigning”, blev byens facader gjort til lærred for særlige kortfilm. A Wall is a Screen hed programmet, og det lagde ud med at være nogle sjove film, hvorefter det hurtigt blev til provokerende og udfordrende historier, som f.eks. en satirisk sang om køer, der gør oprør mod fast-food industrien, oplyst lige uden for McDonald’s. Det blev faktisk så provokerende, at det slet ikke var tilladt at tage visuel dokumentation af den sidste kortfilm, der handlede om postyret i forbindelse med ”Flag-gate”.

Neden for er et galleri med billeder fra aftenen. Dem kan i hygge jer med ind til i morgen, hvor vi forhåbentlig har noget interessant at fortælle om efter prisuddelingen med den livlige Pilou Asbæk.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.