Personlige historier søges til ny dansk spillefilm

Kategori Pressemeddelelser af - november 12, 2019

Personlige historier søges til ny dansk spillefilm “EMMAS STEMME” der omhandler inklusionreformen i den danske folkeskole og konsekvenserne heraf.

Makkerparret bag den biograf aktuelle spillefilm NINNA, manuskriptforfatter Susanne Juhasz og instruktør Fabian Wullenweber, har nu kastet sig over deres næste spillefilm, der bliver et hjerteskærende og alvorligt  drama om den konsekvens inklusionreformen fra 2012 har haft på børn, unge og deres forældre. I den forbindelse er de nu gået igang med en omfattende reseach arbejde, da filmen skal være inspireret af virkelige historier fra dagens Danmark. ” Vi har et stort håb om at så mange som mulige har lyst til at maile os deres oplevelser med inklusion og den påvirkning den har haft på deres børn og dem som familie”  fortæller Fabian Wullenweber. ” Vi ønsker også at høre fra lærer og skoleleder som ønsker at bidrage med de dilemmaer de står med hver dag. EMMAS STEMME bliver optaget i efteråret 2020 og forventes i biograferne til marts 2021.

Historierne kan sendes til mail: emmasfilm@hotmail.com

EMMAS STEMME bliver produceret af Milk & Honey og distribueres af UIP.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.