Premiere på SF Kids Play

Kategori Pressemeddelelser af - marts 17, 2016
Premiere på SF Kids Play

Nu lanceres SF Kids Play – en streamingtjeneste med det bedste fra SF Films store udbud af børneunderholdning – både animation og spillefilm.

På SF Kids Play finder du et stort og velkendt udvalg fra ’Børnenes Favoritter’, herunder Brandmand Sam, Byggemand Bob, Bien Maja, Pingu, Timmy Tid, Gurli Gris, Chuggington, Postmand Per, Thomas & vennerne og meget mere. Hertil kommer nogle af nordens bedste børnefilm og serier, bl.a. Peddersen & Findus, Alfons Åberg og Mumitroldene samt Astrid Lindgrens klassikere som Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe, Karlsson på taget og mange flere.

’’’Børnenes Favoritter’ har med millioner af solgte DVD’er og VHS’er etableret sig som en succesfuld serie af børneunderholdning for de mindste. Det er derfor en naturlig udvikling at tilbyde et digitalt alternativ, hvor indholdet gøres tilgængelig på platforme, som er tilpasset nutidens måde at forbruge underholdning”, udtaler salgschef hos SF Film, Peter Buur, og fortsætter: ”Med introduktionen af den nye streamingtjeneste ændres navnet ’Børnenes Favoritter’ til SF Kids, hvilket åbner muligheden for at indlemme endnu mere børne- og familieunderholdning fra SF Films store katalog under et og samme navn”.

Det er børneunderholdning i højeste kvalitet, både klassikere og nye produktioner. Spillefilm, kortfilm og serier – og udbuddet opdateres hele tiden, så er der altid noget nyt at gå på opdagelse i.

På SF Kids Play kan forældre være trygge uden at begrænse valgmulighederne for børnene. Titlerne på SF Kids Play er udvalgt til at underholde børnene uden at gøre forældrene urolige. Med den smarte forældrekontrol kan man enkelt vælge, hvad børnene må se og hvor længe.

SF Kids Play er tilgængelig nu til Ipad og Iphone via App-store, til Android via GooglePlay og på internettet via www.sfkids.dk.

Fakta om SF Kids Play
– Altid minimum 500 timers underholdning. Indholdet opdateres regelmæssigt
– Kun indhold med dansk tale
– Kan ses på computer, mobil og tablet
– Alt indhold er tilgængeligt i offline-tilstand
– Forældrekontrol (vælg indhold, der passer til barnets alder)
– Pris: 49 kr. per måned. Første måned er gratis
– Ingen bindingsperiode

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.