Sixth Sense stjerne i Swedish Dicks sæson 2

Kategori Biografen af - november 08, 2017
Sixth Sense stjerne i Swedish Dicks sæson 2

Vi husker alle Haley Joel Osment, som med sætningen ”I see dead people” jog et gys igennem os alle i filmen Sixth Sense, med Bruce Willis som den store stjerne. Nu skal en voksen Osment spille med i Swedish Dicks, som med sin lancering sidste år blev en stor succes som den aller første Viaplay Original-serie. Sæson 2 er netop færdig optaget, og bandt andet Lori Petty (Orange is the New Black) og Justin Chambers (Grey’s Anatomy) er også med i den nye sæson.

Osment skal spille en ny kunde, som Swedish Dicks skal beskytte. Han fortæller:

Jeg havde det virkelig skægt med at arbejde med Peter, Johan, Vivian, Andreas og hele Swedish Dicks-holdet. Der var mange mindeværdige øjeblikke, lige fra at køre rundt i centrum af LA med “the Dicks” til at se Peter flyve rundt i kulisserne på sit hoverboard, og jeg kan næsten ikke vente med at se hele sæsonen, når den har premiere”.

 

Copyright © 2017 Viaplay, All rights reserved.

 

Hvis du også var vild med sæson 1 af Viaplays første Original-serie Swedish Dicks, så glæd dig til sæson 2. Den bliver helt sikkert hylende morsom! Vi glæder os i al fald.

Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.