Se teknologien bag ‘Abernes Planet: Opgøret’

Kategori Nyheder af - juli 11, 2017
Se teknologien bag ‘Abernes Planet: Opgøret’

Det tredje og sidste kapitel i den succesfulde og meget fokusere trilogi om forhistorien til den originale Abernes Planet fra 1968, Abernes Planet: Opgøret, har premiere lige rundt om hjørnet. Meget er dog sket i de sidste fem årtier, ikke bare i filmindustrien som helhed, men i særdeleshed med, hvordan nye teknologier bliver brugt til at forbedre biografoplevelsen.

Et af disse værktøjer er ‘performance capture’, hvor skuespillere normalt i et isoleret miljø udspiller scene, for derefter at blive erstattet af computergenrerede avatars. Som noget helt nyt, så har filmskaberne bag Abernes Planet: Opgøret, lavet motion capture udenfor, men resultaterne, som du kan se nedenfor, er dog ikke blevet ringere af denne grund.Filmen har premiere på torsdag, og du vil som altid kunne læse vores anmeldelse af den på premieredagen.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.