The Trip to Spain

Kategori Biografen af - august 31, 2017
The Trip to Spain

Coogan og Brydon er sjove, som kun de kan være det

Steve Coogan og Rob Brydon er på farten igen, og denne gang går turen til Spanien. I et virvar af vittigheder, parodier og utrolige landskaber fører Michael Winterbottom i sin film de to herrer igennem fantastiske kulinariske oplevelser i det spanske land. Og vi er med som gæst!

Samtidig oplever herrerne op- og nedture i deres karriere og i familielivet, alt i mens de funderer over livet som 50’årige, kærligheden og deres tur rundt i Spanien. For hvad er det her for et land, og hvad var det nu lige den spanske inkvisition var?

To mænd snakker
The trip to Spain
er bare min type film; den er hylende morsom som i, at hele biografen griner højt. Det er også en smuk film med betagende landskaber, og så handler den om mad og livet. Samtidig spiller de to herre virkelig godt… som sig selv, for de er temmelig sjove.

Men det jeg især også godt kan lide ved The Trip to Spain er, at den tør lade sig blive båret udelukkende af samtaler. Kemien er fantastisk mellem de to herre, lidt a la Before filmene, som også er ledsaget af utroligt smukke omgivelser – og hvis nok også lækker mad.

Hvis man er ”in for a treat”, så er det her lige sagen, men man skal virkelig holde sig i skinnet for ikke straks efter filmen at pakke sin kuffert og rejse til Spanien.

For på en måde er det også en smuk fortælling om de to aldrende mænd og spørgsmålet om, hvordan man kommer videre efter at have rundet de 50. Har man stadig tid til kærligheden? Har man stadig tid til at leve overhovedet? Eller er det faktisk nu, at man er allermest ”ripe”, som herrerne selv mener?

Slutningsvis vil jeg sige, at The trip to Spain er en fantastisk smuk og hylende morsom film, som helt sikkert skal nydes i biografen. Måske endda ledsaget af et godt glas vin.

  • Release Date: 7/31/2017
Jeg har ikke umiddelbart en baggrund indenfor film, men har altid elsket at se film og leve mig ind i verdener, som ikke er mine egne. Især elsker jeg film, som skildrer skæve eksistenser, sort humor, dystre landskaber og politiske undertoner.
Kommentarer er lukket.