The Wolfpack

Kategori Biografen af - december 25, 2015
The Wolfpack

En helt igennem original, ærlig og hjertevarm filmoplevelse.

6stars

New York er en travl by med mange mennesker, hvoraf de fleste kan være slemme. Det var tanken faren til de kommende 7 børn, 6 af dem brødre, havde om bylivet da de blev født. Han holdte derfor børnene væk fra omverdenen, bag lukkede døre i en lejlighed i New York.

Men lidt ved drengene om den store verden omkring dem, og det kommer alt sammen fra film. Vi bliver hurtigt introduceret til deres hjemmeproduktioner af makabre Reservoir Dogs og dystre The Dark Knight og en sørgmodighed falder over en, imens man nysgerrigt ruminerer over dem, mens de sidder klistret til skærmen.

Livet bag de lukkede døre har nemlig ikke formået at knække brødrene, og de har alle vidt forskellige syn på opvæksten og verdenen uden for. Og dér dannes der et billede af en historie fyld af uopklarede mysterier om fremtiden, og en dunkel fortid domineret af deres far.

Men midt i de deprimerende, klaustrofobiske omstændigheder lyser en forunderlig uskyld frem. Brødrenes omsorg for hinanden, deres forsigtige og på samme tid ufattelige modige udforskning af en omverden, de kun kender fra filmens verden bevæger og kalder smilet frem i en, når de seks brødre klædt som Blues Brothers begiver sig ud i storbyjunglen.

Det ville være synd at afsløre mere, for filmen skal have den varmeste anbefaling, fordi drengene på trods af den elendighed man forventer i deres historie, formår at tegne et nuanceret billede af brødrenes tilværelse som viser sig at være mere forunderlig end man turde håbe. For brødrene har drømme ligesom os, og de kender kærlighed og omsorg imellem dem og deres mor, et bånd der forstærkes igennem hele filmen og ender med at flyve lige ind i hjertet på en.

Filmen får 6 stjerner og topkarakter, for at være ærlig, hjertevarm, udfordrende, og helt igennem original – ligesom dets stjerner.

  • Release Date: 12/25/2015
Skrevet af
Kommentarer er lukket.