TIFF16: Bleed For This

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 18, 2016
TIFF16: Bleed For This

Det er endnu en af de amerikanske film her på festivalen, som man på ingen måde kan påstå er ringe, fordi det filmiske håndværk er så veludført. Historien er klart og tydeligt fortalt, og skuespillet er helt i top. Miles Teller er meget rolig og naturlig som den ikke alt for begavede bokser, men han fremstår aldrig grinagtig, og det er til trods for, at han gennem det meste af filmen render rundt med et en kæmpe nakkebøjle med skruer boret ind i hans pande. Aaron Eckhart er også meget habil i rollen som den fordrukne træner, der finder en retning i tilværelsen, da han begynder at træne Pazienza.

bleedforthis1

Alt er altså fornemt, dog uden at være prangende, men det, der skubber filmen over middelmådigheden er, at den både æstetisk såvel som narrativt, er et tilbageblik til 70’ernes sportsfilm. Det er historien om fighteren, manden, der aldrig giver op, og som må overvinde næsten umulige odds. Så hvis man er glad for boksefilm og gerne vil se noget, der peger bagud mod en mere simpel tid, så kommer man til at føle sig godt tilpas med “Bleed for This”

4stars

 

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.