TIFF16: Buster’s Mal Heart

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 15, 2016
TIFF16: Buster’s Mal Heart

Buster’s Mal Heart, virker lidt som en film, hvor instruktøren har tænkt: “Jeg kan godt lide Mr. Robot, så hvad hvis jeg får fat i Rami Malek og så laver min egen film, kun med seriens stil og twists, men uden noget indhold”. Det er så præcist og kortfattet en beskrivelse, jeg kan give af en film, der ikke har særligt meget på hjerte – andet end at være anderledes.

Historien bliver fragmenteret fortalt i tre forskellige dele. I starten er det meget interessant og forsøge at få puslespillet til at hænge sammen, men så snart det går op for en, at det bare er en måde at maskere en prætentiøs film som værende mere, end den virkelig er.

bustersmalheart1

Meget er der ikke til filmen, og det eneste, jeg egentlig har taget med mig fra oplevelsen, er, at jeg inderligt håber, at det ikke var Rami Maleks eneste chance for at slå igennem på det store lærred. For vi har noget så meget brug filmstjerner, der kan spille og ligner andet end denne verdens George Clooney- og Brad Pitt-efterligninger.

2stars

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.