TIFF16: Denial

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 15, 2016
TIFF16: Denial

Det er bare godt filmhåndværk og ikke meget andet. Jeg kan ikke klandre nogen af afdelingerne for at sjuske med arbejdet, da historien er pænt og forståeligt fortalt i et tempo, som holder en vågen. Alle de britiske skuespillere kan tydeligvis finde ud af deres arbejde og udfylder deres roller fornemt. Visuelt er der ingen slinger i valsen, når det kommer til kameraarbejdet. Mit problem er imidlertid, at det er så uinteressant en historie. Det, der er på spil, er legitimiteten af holocaust, og dermed ved man ligesom godt, hvad det endelige udfald bliver.

denial2

Der er ingen kreativitet i nogen af filmens aspekter. Alt er sikkert og veletableret fra andre film, ja selv humoren er forudsigelig og magelig. Endnu mere devaluerende for filmen er, at der er så mange gode historier, der er blevet og stadig bliver fortalt om 2. verdenskrig. Og så kan det være nok så fint, at alle de britiske skuespillere leverer komfortable præstationer.

Derfor er der desværre ikke rigtig nogen grund til at se filmen, med mindre man virkelig godt kan lide skuespillerne, der er involveret.

3stars

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.