TIFF16: The Limehouse Golem

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 18, 2016
TIFF16: The Limehouse Golem

I dette victorianske splatter/mordmysterium følger vi kriminalinspektør John Kildare spillet af altid underholdende Bill Nighy. Netop Nighy, er imidlertid også det eneste nævneværdige i det, der havde været meget bedre som et afsnit af en tv-serie, end som en selvstændig historie.

Der er ganske enkelt ikke nok kød på mysteriet til på noget tidspunkt at være gribende.

Der er i hvertfald noget, der er helt fundamentalt forkert i ens historie, hvis biografgængere kan tage en halv times lur og stadig regne ud, hvem der er morderen.

limehousegolem1

At selve fortællingen er så ringe er dog ærgerligt, da selve produktionen er utrolig flot opsat. Alle kostumerne er så detaljerede og flotte, at de fortæller deres helt egen historie, og det victorianske og gotiske London, der bliver skabt, er som en modernisering af det, Tim Burton startede for næsten 30 år siden. Teaterblodet er der heller ikke blevet sparet på, kan man vist rolig sige.

Men alt det tekniske kan være nok så godt, men når historien er så ringe, som den er her, så er det utrolig svært, at få en god oplevelse ud af det.

2stars

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.