TIFF17: Disobedience

Kategori Anmeldelser, TIFF af - september 16, 2017
TIFF17: Disobedience

Et seksuelt anspændt drama med de to smukke Rachels, henholdsvis Mcadams og Weisz, hvordan skulle det dog kunne gå galt? Det skulle det så åbenbart noget så eftertrykkeligt. Historien følger tre ungdomsvenner, der på hver deres måde er blevet undertrykt af det jødisk ortodokse samfund, de er opvokset i. Den ene er blevet udstødt, fordi hun er lesbisk, den anden har forsøgt at indordnet sig systemet, mens den tredje er blevet rabbiner og står til at blive en af lederne i samfundet. Som tema er det ganske interessant, og det er da også spøjst, at det kan lade sig gøre at kritisere det jødiske trossamfund, så eftertrykkeligt som de gør, men det forbliver på idéplannet.

Udførslen er på alle måder dræbende kedsommelig. Rachel Mcadams kan på ingen måde tale med en britisk accent, om det så gjalt hendes liv, og selvom jeg faktisk faldt i søvn efter det første kvarter, så var det som om intet var hændt, da jeg åbnede øjnene igen. Det eneste nævneværdige er i form af en bizar sexscene mellem de to Rachels. Nu har jeg måske gjort dig interesseret i filmen, men det skal understreges, at den er mere kvalmefremkaldende end erotisk. De gør ting mod hinanden, som jeg ville ønske jeg ikke havde været vidne til.

Skrevet af
Grundlæggeren og chefredaktøren på siden. Med min baggrund inden for medievidenskab, og forkærlighed for film, håber jeg at kunne dele mine oplevelser med andre – på forholdsvis interessant maner.
Kommentarer er lukket.